Kookstudio Koken Op Maat is weer open

Kookworkshops én private dining

Koken op Maat is per 1 juni weer open voor gezellige en veilige kookworkshops en private dining. Met de als van ouds bekende Koken Op Maat kwaliteit, originele en heerlijke recepten, met verse en gezonde ingrediënten.

Eindelijk collega’s, vrienden en familie ontmoeten

Hebt u net als wij ook gesnakt, na het beeldbellen en online vergaderen en ontmoeten, naar socialiseren en buitenshuise gezelligheid? Eindelijk de collega’s, vrienden of familieleden weer eens echt in de ogen te kunnen kijken, in een veilige maar toch gezellige omgeving? Wij kijken er reikhalzend naar uit want wij houden niet van stil zitten. Vanaf 1 juni gaat Koken Op Maat weer draaien! Wij houden het nieuws nauwlettend in de gaten en informeren u tijdig bij veranderingen.

1,5 Meter afstand garantie: looproutes, extra hygiëne zijn aangepast

Koken Op Maat is in de gelukkige omstandigheid dat we de anderhalve-meter-maatregel, tijdens het koken en aan tafel, kunnen garanderen voor groepen vanaf 8 tot 16 personen. U kunt gerust zijn, alle andere maatregelen in de kookstudio, zoals extra hygiëne, veilige looproutes e.d. zijn doorgevoerd of aangescherpt.

Vooraf boeken daarom tijdig reserveren

Omdat wij de verplichting hebben tot vooraf boeken verzoeken wij u vanwege de planning vanaf heden tijdig bij ons telefonisch of via de mail te reserveren, informatie of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij reservering zullen wij uiteraard informeren naar eventuele gezondheidsklachten van de deelnemers.

Contact

Wij kijken uit naar uw telefoontje of mail voor vrijblijvende informatie of reservering.

Namens het Koken op Maat-team,

Tot ziens! Peter Kaptein

Contactformulier
* Vriendelijk verzoek alle onderstaande velden in te vullen!
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw aanvraag te kunnen verwerken. Zie voor meer informatie onze Privacyverklaring.
reCAPTCHA