Op zoek naar een kookstudio?

Kookstudio Koken-Op-Maat is gevestigd aan de Prinsegracht in het centrum van Den Haag, dichtbij het openbaar vervoer en het uitgaansgebied. De eigenaar Peter Kaptein geeft al meer dan 13 jaar kookworkshops vanaf 8 t/m 60 personen.

Kenmerken kookstudio

De studio kenmerkt zich door:

  • De passie die eigenaar Peter Kaptein heeft voor koken en lesgeven.
  • Een kookworkshop te organiseren vanaf 8 t/m 60 personen.
  • De relaxte en gezellige sfeer van samen koken tijdens een bedrijf-, familie- of vriendenuitje. Of wat te denken over een taartje versieren of pizza bakken tijdens een kinderfeestje.
  • De mogelijkheid elke keuken te koken die u maar wilt. Denk aan Italiaans, Indisch, vegetarisch of een combi.
  • Naar wens elk kookworkshop te organiseren. Alles kan: ontbijt, brunch, lunch, high-tea of diner. Maar ook welk tijdstip of in combinatie met een heidag, vergadering, rondvaart of boksen wat u maar wenst.
  • Het koken met alleen maar dagverse ingrediënten.
  • Een all-in arrangement van koken, driegangenmenu en drank voor slechts € 59,50 exclusief BTW.

Families maar ook bedrijven

Vele families, vriendenclubjes maar ook ministeries en bedrijven hebben hun weg gevonden voor een gezellig uitje of heidag bij ons in de kookstudio. De kookstudio is inmiddels al een begrip in Den Haag, op het gebied van kookworkshops, kooklessen, cursussen, vergaderingen en recepties. Met zeer grote regelmaat ontvangen wij klanten die al eerder met een ander gezelschap hebben deelgenomen aan een Koken-Op-Maat activiteit. Wij kijken uit naar uw komst!

Meer informatie of aanmelden?

Vul dan het onderstaand formulier in:

Contactformulier
* Vriendelijk verzoek alle onderstaande velden in te vullen!
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw aanvraag te kunnen verwerken. Zie voor meer informatie onze Privacyverklaring.
reCAPTCHA

Klik hier voor de algemene voorwaarden.