Kookstudio

Kookstudio Koken-op-maat

Als u bij kookstudio Koken-op-maat binnenloopt stapt u in een prachtig stuk Haagse historie. Het pand dateert van rond 1650 en heeft zeer diverse gebruikers gekend. Onder andere een goud- en zilversmid (1683), een advocaat (1735) een makelaar in effecten (1893). Maar ook firma Stuut en Bruin (1953), een echt Haags begrip op het gebied van radio- en tv-apparatuur heeft hier in het verleden gehuisvest. In 2006 liep ik het pand binnen op zoek naar een locatie voor mijn kookstudio Koken-op-maat voor het geven van kookworkshops en ik was meteen verkocht.

Sfeervolle ruimte

Na een ingrijpende verbouwing was het resultaat een sfeervolle ruimte voor onze kookstudio. Het heeft een klassiek rococo plafond en nog vele andere originele details maar ook acht fraaie kookwerkplekken met elk een Boretti fornuis. Daarnaast wij hebben ook een besloten chique kamer, uitermate geschikt voor private dining, vergaderen en trainingen. Vaak horen we “het is nog mooier dan op de foto’s op de site”. Vooral de warme kleurencombinaties vallen direct op, het Koken-op-maat rode fornuis dat centraal in de keuken staat is een echte “eyecatcher”.

Meer dan 13 jaar een begrip

In mei 2006 openden we de deuren voor de eerste kookworkshop. Dit was ter ere van Moederdag kookten acht vriendinnen met hun moeders een heerlijke maaltijd. Inmiddels is Koken-op-maat een begrip, op het gebied van kookworkshops, kooklessen, cursussen, vergaderingen en recepties, in Den Haag. Met zeer grote regelmaat ontvangen wij klanten die al eerder met een ander gezelschap hebben deelgenomen aan een Koken-op-maat activiteit, of mensen die zeggen; Wij komen zeker terug!.

Graag ontvangen wij u in onze warme huiselijke keuken voor een gedenkwaardig evenement op maat.

Namens het Koken-op-maat team,

Peter Kaptein

Meer informatie of aanmelden voor workshops in onze kookstudio?

Vul onderstaand formulier in:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Ik wil graag (verplicht)
meer informatieaanmelden

Aanvullende informatie/ vraag

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw aanvraag te kunnen verwerken. Zie voor meer informatie onze Privacyverklaring.