Bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een originele invulling van uw bedrijfsuitje of teamuitje vanaf 8 t/m 60 personen? Kookstudio Koken Op Maat organiseert kookworkshops in hartje Den Haag, in een gezellige, 18e -eeuwse ambiance die u naar wens kunt samenstellen.

Samen koken en genieten bedrijfsuitje of teamuitje

Een kookworkshop als bedrijfsuitje is een fantastisch activiteit voor een groep collega’s of relaties. Het is bij ons samen koken, eten en genieten. Onder leiding van Peter Kaptein, ervaren kok en docent, leert u de fijne kneepjes van het koksvak kennen. Het is een actieve maar ook dynamische activiteit waarbij men met elkaar samenwerkt aan een overheerlijk driegangendiner. Vervolgens nuttigt u gezamenlijk deze maaltijd aan een lange houten tafel.

Communicatie

Het is een ideale manier om collega’s of relaties die elkaar niet of niet zo goed kennen, gemakkelijk met elkaar in contact te brengen. Gebleken is dat zodra de kookschorten om zijn, er een andere communicatie op gangkomt en interactie als vanzelf gaat. De neuzen gaan dezelfde kant op en ogen worden geopend. Koken als metafoor voor communicatie, dat is het uitgangspunt bij Koken Op Maat. Ook mensen die elkaar lang niet hebben gezien, kunnen tijdens de activiteiten herinneringen ophalen en bijpraten.

Peter Kaptein

De kookworkshops worden met veel passie en sociale bewogenheid begeleid door Peter Kaptein en zijn zoons. Peter staat erom bekend dat hij altijd alles onder controle heeft, ook met grote gezelschappen, voor een relaxte sfeer zorgt, geen druk uitoefent en de deelnemers vertrouwen geeft in hun eigen kunnen. De kookstudio is met recht daarom al 13 jaar een begrip in Den Haag.

Overige kenmerken kookstudio

De studio kenmerkt zich daarnaast ook door:

  • Een driegangenmenu naar keuze te koken en te nuttigen, inclusief drank voor slechts € 69,50 per persoon, exclusief BTW.  Elke gang bestaat uit vier hapjes.
  • Het koken met alleen maar dagverse ingrediënten.
  • De mogelijkheid elke keuken te koken die u maar wenst. Denk aan Italiaans, Indisch, vegetarisch of fusion. Ook houden wij rekening met uw dieetwensen.
  • Een kookworkshop te combineren met een rondvaart of boksen.
  • De centrale locatie aan de Prinsegracht 40 in het centrum van Den Haag, vlakbij veel overheidsorganisaties en uitgaansgelegenheden. Bekijk hiervoor meer informatie over activiteiten op de website van marketing city The Hague

Bedrijfsuitje of teamuitje voor ministeries en bedrijven

Vele ministeries en bedrijven hebben hun weg gevonden voor een gezellig bedrijfsuitje bij ons in de kookstudio. Met zeer grote regelmaat ontvangen wij ook klanten die al eerder bij ons zijn geweest voor een bedrijfsuitje van Koken-Op-Maat. Wij kijken graag uit naar uw komst!

Meer informatie of aanmelden?

Eigenaar Peter Kaptein is met pensioen gegaan. In 2021 hebben Youri Kaptein, de zoon van Peter, en zijn compagnon Marc van Hogerlinden het roer overgenomen onder de bedrijfsnaam MY Horeca. Je kunt nu bij hen terecht voor kookworkshops, private diners, borrels, recepties, catering en nog veel meer. Bezoek hun website voor meer informatie>>