Vriendinnenuitje of vriendenuitje

Bent u op zoek naar een originele invulling van een vriendinnenuitje of vriendenuitje in Den Haag vanaf 8 t/m 60 personen? Velen vriendinnenclubs of vriendenclubs hebben een gezellig uitje georganiseerd in onze kookstudio Koken Op Maat. Voor een bridgeclub of een jaarclub organiseren wij gezellige kookworkshops in het centrum van Den Haag. U kunt naar wens uw kookworkshop samenstellen. Dus welke tijd, keuken of menu u maar wilt.

vriendinnenuitje

Keuken naar wens vriendenuitje of groepsuitje

Of u nu Indisch, Hollandse pot, Grieks, fusion of combi wilt alle keukens zijn bij ons mogelijk. Meestal wordt er tijdens een vriendenuitje gekozen voor het maken Italiaanse gerechten of Spaanse tapas. Uiteraard kunt u deze gerechten ook in de vegetarische en veganistische variant koken.

Creatief proces vriendenuitje

Een kookworkshop als vriendenuitje is voor ons altijd een mooi en gezellig proces waarbij vrienden samen iets creatiefs neerzetten. Het is een actieve maar ook dynamische activiteit waarbij men met elkaar samenwerkt aan een overheerlijk driegangendiner waarbij elk gang uit vier hapjes bestaat. Vervolgens nuttigt u gezamenlijk deze maaltijd aan een lange houten tafel. Voor mensen die elkaar lang niet hebben gezien zijn er ook mogelijkheden om met elkaar bij te praten.

Wat houdt een kookworkshop in?

Een kookworkshop bij Koken-op-maat ziet er als volgt uit:

  • Een maaltijd, bestaande uit drie vaste gangen of een driegangen hapjes menu met vier kleine gerechtjes per gang. In totaal twaalf hapjes.
  • Het menu bepalen we in samenspraak, zie menu voorbeelden.
  • Voldoende begeleiding en instructie. Een afwasser.
  • Een schort in bruikleen.
  • Een receptenboekje om mee naar huis te nemen; in de kookstudio werken we met een kladversie.
  • Een drankarrangement met 6 drankjes (gemiddeld) per persoon, wijn, bier of frisdrank.
  • Karaffen water.
  • Koffie of thee.
  • Tijdsduur: vier en een halfuur.
  • Een kookworkshop te combineren met boksen of een rondvaart.

De kosten kookworkshop

Kosten: € 69.50 per persoon (exclusief BTW). Variaties in tijdsduur, aantal drankjes en prijs zijn vanzelfsprekend bespreekbaar.

Hoe het werkt

De kookworkshops worden met veel passie en sociale bewogenheid begeleid door Peter Kaptein en zijn zoons. Peter staat erom bekend dat hij altijd alles onder controle heeft, ook met grote gezelschappen, voor een relaxte sfeer zorgt, geen druk uitoefent en de deelnemers vertrouwen geeft in hun eigen kunnen. Daarnaast is Peter Kaptein een ervaren kok en docent en leert hij u de fijne kneepjes van het koksvak kennen.

Vriendenuitje in het centrum van Den Haag

Onze kookstudio is centraal gelegen aan de Prinsegracht 40 in het centrum van Den Haag. Deze ligt vlakbij de winkels en uitgaansgelegenheden. Wilt u meer weten wat er te doen is in Den Haag? Bekijk hiervoor de website van Marketing City The Hague.

Meer informatie of aanmelden?

Eigenaar Peter Kaptein is met pensioen gegaan. In 2021 hebben Youri Kaptein, de zoon van Peter, en zijn compagnon Marc van Hogerlinden het roer overgenomen onder de bedrijfsnaam MY Horeca. Je kunt nu bij hen terecht voor kookworkshops, private diners, borrels, recepties, catering en nog veel meer. Bezoek hun website voor meer informatie>>