Kookstudio Den Haag Koken-Op-Maat

Op zoek naar een kookstudio in Den Haag? Kookstudio Koken-Op-Maat is gevestigd aan de Prinsegracht in het centrum van Den Haag, dichtbij het openbaar vervoer en het uitgaansgebied.

Kenmerken kookstudio

De kookstudio is al meer dan 13 jaar een begrip in Den Haag. De studio kenmerkt zich door:

  • De passie die eigenaar Peter Kaptein heeft voor koken en lesgeven.
  • De relaxte en gezellige sfeer van samen koken tijdens een bedrijf-, familie- of vriendenuitje.
  • De mogelijkheid elke keuken te koken die u maar wilt. Denk aan Italiaans, Indisch, vegetarisch of een combi.
  • Naar wens elk kookworkshop te organiseren. Alles kan: ontbijt, brunch, lunch, high-tea of diner. Maar ook welk tijdstip of in combinatie met een heidag, vergadering, rondvaart of boksen wat u maar wenst.
  • Het koken met alleen maar dagverse ingrediënten.
  • Een all-in arrangement van koken, driegangenmenu en drank voor slechts € 69,50 exclusief BTW.


Niet alleen families en vriendenclubjes maar ook ministeries en bedrijven hebben hun weg gevonden

Locatie kookstudio

Als u bij kookstudio Koken-op-maat binnenloopt stapt u in een prachtig stuk Haagse historie. Het pand dateert van rond 1650 en heeft zeer diverse gebruikers gekend, zoals een goud- en zilversmid (1683), een advocaat (1735) maar ook firma Stuut en Bruin (195. De kookstudio heeft een klassiek rococo plafond en nog vele andere originele details.

Private dining

Voor de kookworkshops beschikken wij over acht fraaie kookwerkplekken met elk een Boretti fornuis. Vaak horen we: “Het is nog mooier dan op de foto’s op de site”. Vooral de warme kleurencombinaties vallen direct op; het Koken-Op-Maat rode fornuis dat centraal in de keuken staat is een echte blikvanger”. Daarnaast wij hebben ook een besloten chique kamer, uitermate geschikt voor private dining, vergaderen en trainingen.

Meer dan 18 jaar een begrip

Sinds 2006 heeft Peter zijn kookstudio Koken-Op-Maat. Het is inmiddels al een begrip in Den Haag op het gebied van kookworkshops, kooklessen, cursussen, vergaderingen en recepties. Met zeer grote regelmaat ontvangen wij klanten die al eerder met een ander gezelschap hebben deelgenomen aan een Koken-Op-Maat activiteit, of mensen die zeggen: “Wij komen zeker terug!”

Meer informatie of aanmelden?

Eigenaar Peter Kaptein is met pensioen gegaan. In 2021 hebben Youri Kaptein, de zoon van Peter, en zijn compagnon Marc van Hogerlinden het roer overgenomen onder de bedrijfsnaam MY Horeca. Je kunt nu bij hen terecht voor kookworkshops, private diners, borrels, recepties, catering en nog veel meer. Bezoek hun website voor meer informatie>>