Familie-uitje of familiedag

Bent u op zoek naar een originele invulling van familiedag of familie-uitje vanaf 8 tot 60 personen? Kookstudio Koken Op Maat organiseert kookworkshops in hartje Den Haag, in een gezellige, 17e -eeuwse ambiance, die u naar wens kunt samenstellen.

Samen koken en genieten familiereünie

Een kookworkshop als familie-uitje of familiedag is een fantastisch activiteit om een verjaardag of een zoveel jarige bruiloft te vieren. Of het nu opa, oma, oom, tante, vader, moeder, kind of kleinkind is, het is bij ons samen koken, eten en genieten!

Want wat is leuker dan dat oma die met haar oudste zoon en kleindochter een deel van de maaltijd kookt en het resultaat vol trots aan iedereen laat zien. Het is een mooi proces dat jong en oud als bloedverwanten samen iets creatiefs neerzetten. Mensen die elkaar lang niet hebben gezien, kunnen tijdens de activiteiten herinneringen ophalen en bijpraten tijdens de familiereunië!

Hoe het werkt

Onder leiding van Peter Kaptein, ervaren kok en docent, leert u de fijne kneepjes van het koksvak kennen. Een kookworkshop is een actieve maar ook dynamische activiteit waarbij men met elkaar samenwerkt aan een overheerlijk driegangendiner. Vervolgens nuttigt u gezamenlijk deze maaltijd aan een lange houten tafel met familie.

Peter Kaptein

De kookworkshops worden met veel passie en sociale bewogenheid begeleid door Peter Kaptein en zijn zoons. Peter staat erom bekend dat hij altijd alles onder controle heeft, ook met grote gezelschappen, voor een relaxte sfeer zorgt, geen druk uitoefent en de deelnemers vertrouwen geeft in hun eigen kunnen. De kookstudio is met recht daarom al 13 jaar een begrip in Den Haag.

Kookworkshop Familie-uitje

Een kookworkshop als familie-uitje kenmerkt zich daarnaast ook door:

  • Een driegangenmenu naar keuze te koken en te nuttigen, inclusief drank voor slechts € 69,50 per persoon, exclusief BTW.  Elke gang bestaat uit vier hapjes.
  • De kookworkshops worden gehouden vanaf 8 tot en met 60 personen.
  • De mogelijkheid elke keuken te koken die u maar wenst. Denk aan Italiaans, Indisch, vegetarisch of fusion. Ook houden wij rekening met uw dieetwensen.
  • Het koken met alleen maar dagverse ingrediënten.
  • Een kookworkshop te combineren met een rondvaart of boksen.
  • De centrale locatie aan de Prinsegracht 40 in het centrum van Den Haag, vlakbij veel overheidsorganisaties en uitgaansgelegenheden. Bekijk hiervoor meer informatie over activiteiten op de website van marketing city The Hague.

Meer informatie of aanmelden?

Vorig jaar hebben Youri Kaptein (zoon van Peter Kaptein) en zijn compagnon Marc van Hogerlinden het stokje overgenomen. Youri en Marc verzorgen zowel live als online kookworkshops. Ga naar hun website voor arrangementen>>