Iets te vieren?

Traditioneel uit eten of de spreekwoordelijke kring om de tafel?

Of… kies je voor een actieve en dynamische kookworkshop waarbij je met zijn allen samen werkt aan een overheerlijke maaltijd om deze daarna aan een gezellige lange tafel te nuttigen. De ideale manier om je gasten die elkaar niet kennen, gemakkelijk met elkaar in contact te brengen. Ook mensen die elkaar lang niet hebben gezien, kunnen tijdens het koken herinneringen ophalen en lekker bij kletsen. Het is mogelijk vanaf 8 t/m 60 personen.

  • Een vrijgezellenfeest: verras de aanstaande bruid of bruidegom door met de beste vrienden/vriendinnen een fantastisch kook- en eetfeest te organiseren.
  • Een verjaardag: wat is leuker dan oma die met haar oudste zoon en kleindochter een deel van de maaltijd kookt.
  • Een trouwdag vieren tijdens een familie-uitje: Samen met opa en oma, de kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden een 50-jarig trouwjubileum vieren.
  • Een kinderfeestje: Wat te denken van een taartje versieren (met slagroom, snoepjes en fruit) en op eten met een glas limonade erbij. De cadeautjes uitpakken in een leuke spelvorm, koksmutsjes versieren. En natuurlijk iets koken wat alle kinderen lekker vinden, bijvoorbeeld een pizza!!. Zelf de pizzasaus maken, deeg kneden en een eigen topping bedenken. In de oven en daarna smullen maar! Maar pasta maken is ook vet.
    Wij horen vaak: dit was het leukste feestje ooit!
  • Moederdag: samen met je vriendinnen en hun moeders hylarische giegelmomenten in de keuken, een moederdag om nooit te vergeten. Vaders met zonen is natuurlijk ook te gek.
  • Bedrijfsuitje of teamuitje: In plaats van de tegenstander op het sportveld proberen te verslaan, gaat de keeper en de spits de strijd aan met potten en pannen om een heerlijk toetje te bereiden.
  • Toch maar thuis vieren? Wij verzorgen de catering, van fingerfood tot een compleet diner, graag voor u aan huis.

Meer informatie of aanmelden?

Vul onderstaand formulier in:

Contactformulier
* Vriendelijk verzoek alle onderstaande velden in te vullen!
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw aanvraag te kunnen verwerken. Zie voor meer informatie onze Privacyverklaring.
reCAPTCHA